top of page

Hanner til avl

GRÆNSENS TOBY
IPO1, AK1 , HD: NZ, AA: 0., tysk ZW:94

Toby er efter Dax Intercanina og Grænsen's Helium. Han blev desværre påkørt som lille og pådrog sig en skade på hoften, hvilket resulterede i en lille fraktur på hofteskålen og der blev bedømt HD status derefter, som jo desværre blev til en C hofte. Han er ud af et kuld på 7 hvoraf de 3 er HD fotograferet med A i hofter og 0( 1 med 1) i albuer. Han har absolut det helt rigtige temperament og går super godt i spænd med børn og når vi selv beholder en hvalp så bliver den altid opdraget af Toby som tager sig godt af den. Brugsmæssigt bider han med et rigtig godt og dybt greb og absolut effektiv i kamphandlingerne. Han er blevet udstillet en del gange i Danmark, men det bedste resultat har dog været på Siegerschau 2013 hvor han blev fortrinlig 63 ud af ca. 300 (denne klasse er toppen af de bedste schæferhunde i verden i brugsklasse hanner)

_______________________________________________________________________________

AVKL GRÆNSENS VUPTI - dgl. 'AMIGO'
SCHH 3, AK1 , HD: B, AA: 1.


Amigo kom i Avlsklassen på HAS 2008. Amigo er årsvinder i unghundeklasse hanner på Schæferhundeklubbens Hovedavlskue 2007. Klassevinder op til flere gange samt et flot 3 plads på det Hollanske Hovedavlsskue 2007. Han er en super dejlig temperamentsfuld hund som fungerer optimalt i gruppe C. Han har ligeledes en almen pragtfuld psyke. Han bor hos Jesper i fredensborg.

_______________________________________________________________________________

AVKL GRÆNSEN'S ADUSS
BHP3, AK1, Udvidet hjemmeværnskåring samt politihunde kåret, HD: Normal, AA: Normal. Tysk ZW:72

Aduss er årsvinder i hvalpeklasse hanner på Schæferhundeklubbens Hovedavlsskue 2007 og i 2008 i unghundehanner på HAS opnåede han en fin placering som nr. 3. Han er overbevisende god i Gr. C hvor han bider med et dejligt dybt greb samt har en god kamphandling. Han bor hos Svend Davidsen også kaldet Svend Bager. Aduss er d. 17.02.2008 blevet avlsgodkendt med titlen EXCELLENT og d. 13.10.2008 blev han også tildelt prædikatet Champion i DKK. Til sin avlskåring i Skanderborg blev han rost for sit effektive mod og kamdrift. Han er ud af et kuld på 8 hvoraf at 5 inkl. ham selv har A hofter og 0 i albuer og 1 har B og 0 i albuer. Fortrinlig 3 på HAS 2009 og fremhævet i mod og kampdrift.

_______________________________________________________________________________

GRÆNSEN'S ETO'O
IPO1, AK, HD: Normal, AA: Normal. Tysk ZW:72

Eto'o er en meget seriøs hund i Grp. C og i 2015 lavede han 5,5 i bidearbejde til HAS 2015. En skrupelløs hund der er overbevisende talentfuld i grp. C. 

Hans gode drifter lader han til at føre videre til hans afkom
Bor til daglig hos familie i Lejre.

_______________________________________________________________________________

bottom of page